Paardrijvakanties in de Belgische Ardennen

Arrangementen

 

Wij bieden de volgende arrangementen aan: 

 

  Arrangementen 2022   prijs per persoon

 

april t/m november

2022

 

  februari t/m maart

2022

 weekend

vrijdagavond t/m zondagavond: 2 dagen rijden, 2 overnachtingen op basis van volpension vanaf zaterdag het ontbijt t/m zondag het diner

(winterweekend vertrek na de lunch op zondag)

 340 euro

 

 280 euro
 midweek

maandagavond t/m woensdagavond: 2 dagen rijden, 2 overnachtingen op basis van volpension vanaf dinsdag het ontbijt t/m woensdag het diner

 

 340 euro  --
 lange midweek

maandagavond t/m donderdagavond: 3 dagen rijden, 3 overnachtingen op basis van volpension vanaf dinsdag het ontbijt t/m donderdag het diner

 510 euro  --
 dagtocht 1 dag rijden inclusief picknick  95 euro  --

Bij alle arrangementen is inbegrepen: een welkomstdrankje, koffie en thee, tafelwijn bij het diner, alle maaltijden vanaf het ontbijt op de tweede dag tot en met het diner op de laatste dag (in winter tot en met de lunch op zondag). Alle prijzen zijn inclusief toeristenbelasting. Het diner op de avond van aankomst is niet inbegrepen. In Vielsalm zijn diverse restaurants waar je op de dag van aankomst iets kunt eten.

 

- es ist keine Bildbeschreibung verfügbar -Alle prijzen zijn op basis van verblijf op indeling op een twee- of drie-persoonskamer met toilet en douche op de kamer.

 

Aankomst op de ranch is tussen 19.30 en 22.30 uur. Het is niet mogelijk eerder op de ranch aan te komen!!

 

western trail ranchEr geldt een maximaal gewicht van 85 kg. BMI maximaal 29. Ter bescherming van onze paarden wordt er bij twijfel gewogen. Ben je zwaarder dan 85 kg, dan kunnen we je deelname aan de buitenrit ontzeggen! Wij verlenen dan geen restitutie van de reissom.

 

De minimum leeftijd voor deelname is 16 jaar. Er wordt gereden met groepen van minimaal 3 tot maximaal 8 personen. De door ons aangeboden arrangementen zijn uitsluitend geschikt voor ervaren ruiters met een goede conditie en recente buitenrijervaring. Ruiters dienen alle gangen probleemloos te beheersen. 

 

 

Wil je een arrangement bij ons boeken, neem dan contact met ons op. Van je boeking ontvang je van ons een schriftelijke bevestiging. We vragen een aanbetaling van de helft van de reissom. Het resterende bedrag dient minimaal drie weken voor aankomst aan ons betaald te zijn. 

 

Belangrijk om te weten: Een arrangement kan uitsluitend schriftelijk worden geannuleerd. Bij annulering zijn wij genoodzaakt annuleringskosten in rekening te brengen. Het is verstandig hiervoor een annuleringsverzekering af te sluiten. Dit kan eenvoudig via je bank geregeld worden. De annuleringskosten zijn afhankelijk van het moment van annuleren:

Bij annulering tussen 3 maanden en vier weken voor de dag van aankomst: annuleringkosten 25% van de reissom.

Bij annulering tussen vier weken en twee weken voor de dag van aankomst: annuleringskosten 50% van de reissom.

Bij annulering tussen twee weken en 7 dagen voor de dag van aankomst: annuleringskosten 75% van de reissom.

Bij annulering binnen 7 dagen voor de dag van aankomst: annuleringskosten 100% van de reissom.

 

Annulatie i.v.m. Corona

Indien het arrangement geannuleerd moet worden als gevolg van door de overheid genomen coronamaatregelen (lockdown, grenzen dicht, code rood), dan overleggen we met je over het verzetten van de boeking naar een andere datum of annulering. Je krijgt je aanbetaling dan terugbetaald.

 

Als je vlak voor aankomst bij ons positief test, ook al heb je geen symptomen, ben je ziek en dat wordt in principe gedekt door een annuleringsverzekering. Wij hanteren dan onze normale annuleringsvoorwaarden. Sluit dus zeker een annuleringsverzekering af!! 

 

Paardrijden is een risicosport. Zorg dat je goed verzekerd bent! Controleer of eventuele schade/letsel door je verzekeringsmaatschappij wordt gedekt. Wij raden je aan een reis- en annuleringsverzekering af te sluiten. Deelnemers aan de door ons georganiseerde buitenritten dienen ook WA verzekerd te zijn. Deelname aan de door ons georganiseerde buitenritten gebeurt op eigen risico.

 

Vergeet voor je verblijf op onze ranch niet een slaapzak, handdoeken, regenkleding en cap mee te nemen. Draag liever geen rijbroeken met ritsjes, knopen of steentjes op de achterzakken. Vaak beschadigen deze de zadels.